Press "Enter" to skip to content

EggOMatic Slot Recension

EggOMatic Slot är en spelautomat från 2013 som verkligen sticker ut från mängden när det kommer till animeringar och grafik om du jämför med andra slots på nätet. Skaparna bakom EggOMatic Slot är NetEnt. NetEnt som nästan alltid har en hög standard när det kommer till den visuella biten i spel, har verkligen överträffat sig själva i denna spelautomat. Spelet inleds med ett intro vars animeringar skulle kunna mäta sig med Pixar och Disney. I detta 3d-intro introduceras du till en värld av robotkycklingar som verkar ha lyckats skapa en äggmaskin som producerar gyllene ägg med olika spännande bonusar. NetEnt har lyckats skapa en helt ny värld av humor och snygga animationer.

När spelet startar möts du av fem hjul och tre rader. Du lägger även snabbt märke till en underlig äggmaskin som är placerad på höger sida av hjulen som även fyller en funktion i spelets innovativa bonussystem. NetEnt har verkligen lyckats bra i skapandet av denna spelautomat. Den känns otroligt modern med allt från de animationer till de moderna funktioner som kommer som en frisk fläkt i casinovärlden. Har du missat EggOMatic Slot är det ett spel som du verkligen borde kika in på. Spelet har en humoristisk klang med robotkycklingar som överhettas . Läs vidare för att ta reda på vad mer EggOMatic Slot har att erbjuda. 

  • Snygga animationer 
  • Roligt tema 
  • Bra grafik 
  • Välgjort intro 

Spelets tema och uppbyggnad 

Temat i spelet är minst utsagt unikt, du följer in i en magisk värld med underliga robotkycklingar. Introt som kommer när du startar upp spelet introducerar dig till en värld där robotkycklingarna lyckats skapa en avancerad maskin som är placerad på höger sida av hjulen och som även kan producera gyllene ägg. Det är dessa ägg som senare har en funktion i bonussystemet i spelet. Som jag nämnde tidigare är grafiken i spelet i världsklass. Spelet består av fem hjul och tre rader som tillsammans skapar ett rullband längst med den övre delen av hjulen. Bakgrunden i spelet är i form av en fabrik som kycklingarna använder sig av för att framställa sina ägg. 

Kontrollpanelen är placerad längst nere på skärmen och har en snygg och tydlig design. Alla knapparna är markerade med information om vilken funktion knappen fyller. Det finns även en informationsknapp som tydligt går igenom spelet med bilder och text. Symbolerna i spelet är robotkycklingar i olika storlekar och former. Spelet har en välgjord musikalisk slinga som spelas i bakgrunden som skapar en viss intensitet. Alla symbolerna har rörliga animationer som är med i en vinstlinje. Varje gång hjulen sätts i rullning hörs ett skramlande ljud följt av en liten smäll när hjulen stannar. Även äggmaskinen ger ifrån sig pysande ljud följt av skakningar och rök när ägg produceras och rullar ut på bandet. 

Bonusfunktioner 

Innan du ger dig in i detta unika och välgjorda äventyr in i robotkycklingarnas värld kan du ställa in vilken nivå du ska spela på. EggOMatic Slot använder sig som sagt av fem hjul som tillsammans bildar tre rader. Du använder dig av spelets 20 fasta vinstlinjer när du spelar men kan justera vilket värde du ska ha på mynten. Myntets värde justerar du med knapparna “Coin Value” som sträcker sig från 0,01 till 1,00. Det går även att ställa in antalet mynt du ska använda på varje vinstlinje från 1 till 10 mynt. Bonusfunktionen i spelet kretsar kring äggmaskinen som slumpvis spottar ut ägg som landar längst till höger på rullbandet ovanför hjulen. 

När du startar ett nytt snurr då startar rullbandet och ägget hoppar ett steg till vänster till nästa hjul. Wild-symbolen i detta spel är i form av en kyckling med texten “wild”. Denna symbolen fungerar som substitut till övriga symboler, men hjälper även till att låsa upp bonusarna som gömmer sig inne i äggen. En wild-symbol som landar på ett hjul som har ett ägg över sig resulterar i att du får bonusen som gömmer sig inne i ägget. Bonusarna inuti äggen består av: Spridande wild-symboler, free spins, mynt vinster och ett ägg som kan innehålla något av de tidigare bonusarna. Myntvinsten är mellan 50 till 2 500 mynt och free spins ägget ger mellan 7 och 50 free spins. 

Fördelar 

  • Modernt bonussystem 
  • Wild-symboler 
  • Free spins 
  • Myntvinster 

Nackdelar 

  • Inga aktiva val 
  • Inget bonusspel 

Sammanfattning 

EggOMatic Slot är en modern slot från NetEnt. Spelutvecklaren imponerar verkligen med grafiken och animeringarna i denna spelautomat. Spelet har ett intro i full 3d och ett stort antal animationer som aktiveras medans du spelar. Du använder dig av fem hjul och 20 fasta vinstlinjer som ger utdelning. Spelets bonussystem är uppbyggt av att ägg landar på ett rullband ovanför hjulen. För att låsa upp äggen så gäller det att få en wild-symbol på ett hjul som har ett ägg över sig. Äggen kan innehålla bonusar i form av wilds, free spins eller myntvinster. Detta är en otroligt välgjord slot när det kommer till grafiken men även till ett modernt och nyskapande bonussystem.