Press "Enter" to skip to content

En recension om Playboy Slot

Välkommen till spelautomaten Playboy från Microgaming! Här får du möta alla de snygga playboytjejerna, eller Playboy Bunnies som de också kallas. Har du tur kan du få tillträde till den exklusiva Playboy Club där du träffar på tjejerna Kimi, Sofia, Ashley och Jillian. Förutom att de kommer att förgylla din upplevelse på Playboy Club så kommer de också överösa dig med olika antal free spins och multiplikatorer. I Playboy finns chans att vinna upp till 25 free spins, massvis med multiplikatorer och andra spännande bonusfunktioner. Spelet har fem hjul och tre rader samt 243 olika vinstsätt. Spelet har en RTP på 96,57 % och en volatilitet som klassas som medel. 

Playboy är en världskänd herrtidning som grundaren Hugh Hefner startade i december år 1953. Med åren har tidningen hållit sin ställning på marknaden trots sviktande försäljningssiffror för denna typ av tidning, och nu finns alltså även en stilren spelautomat med temat Playboy. Den har förstås lite extra krydda med tanke på de vackra kvinnorna och de häftiga bonusfunktionerna, men spelet fungerar utmärkt även för de som inte är ett fan av Playboy! Spelet har förutom free spins och multiplikatorer också chans till wildhjul och staplade wilds samt en maximal vinst som ligger på hela 303 750 mynt! Playboy och dess Playboy Club har med andra ord mycket att bjuda på! 

  • 5 hjul, 3 rader och 243 vinstsätt 
  • 96,57 % i RTP och medel volatilitet 
  • Vinn upp till 303 750 mynt 
  • Mellan 10 – 25 free spins, multiplikatorer och wild-funktioner 

Tema och tekniska detaljer 

Temat i den här spelautomaten är självklart Playboy och dess mest välkända logotyp Playboykaninen, samt vackra kvinnor och en häftig och lyxig livsstil. Spelet är stilrent och modernt utformat, och har en snygg grafik. Det har en svart bakgrund med svarta hjul. Övriga detaljer i spelet går i glänsande silver, likväl som spelets lågutbetalande symboler samt wild-symbolen. Bland symbolerna finner vi fyra vackra Playboy Bunnies vid namn Kimi, Sofia, Ashley och Jillian. Kimi är svarthårig och har en öppen blus, Sofia är brunhårig och bär bikini på en strand, Ashley som är blond sitter i en öppen skjorta på en säng och Jillian är rödhårig och står vid en bardisk med en drink i sin hand. Wild-symbolen är den silvriga Playboykaninen. 

Playboy är en videoslot som har fem hjul och tre rader, vilket är ett vanligt förfarande när det gäller den här typen av spelautomater. Spelet har inga vinstlinjer men istället har det 243 olika vinstsätt som man kan göra vinnande kombinationer med. Det här betyder också att man inte kan justera antalet vinstsätt, utan antalet är fixerat. Spelets insatser justeras enkelt genom att man trycker på plus- och minustecknet på knappen “bet”. Trycker du på texten “bet” får du upp myntvärde och antalet mynt per vinstsätt, vilket ger dig möjlighet till ytterligare finjusteringar av insatsen. Myntvärdet i Playboy varierar mellan 0,01 euro och 0,10 euro. Den minsta totalinsatsen du kan spela för är 0,3 euro och den högsta totalinsatsen är 300 euro. 

Bonusfunktioner 

I Playboy har Microgaming slängt in en bonusfunktion som kallas för Playboy Club. Denna funktion triggas när du får minst tre scatter-symboler på hjulen och scatter-symbolen i Playboy utgörs självklart av symbolen med en trave Playboytidningar. Den första kvällen i Playboy Club guidas du av Kimi – hon ger dig 10 free spins och alla vinster i läget multipliceras med 5. Här kan free spins omtriggas. Från och med den femte gången du triggas Playboy Club guidas du av Sofia som bjuder på 15 free spins samt running wilds som staplar wild-symboler på hjulen för varje snurr i free spins-läget. Free spins kan inte omtriggas med Sofia. Från och med tionde gången du triggar Playboy Club-bonusen guidas du av Ashley som bjuder på 20 free spins. 

Ashley bjuder också på rullande hjul vilket betyder att alla vinnande symboler försvinner och gör plats för nya och på så vis ökar vinstchanserna. För varje efterföljande vinst ökas en multiplikator i spelet. Den börjar på x1 och kan triggas till x5. Ashley-bonusen kan inte omtriggas. Efter ditt 25e besök hos Playboy Club får du sällskap av Jillian och hon belönar dig med 25 free spins och med funktionen Wild Night Feature som gör att alla hjul kan förvandlas till wildhjul. Wild Night Feature är en helt slumpmässig funktion och tyvärr kan inte Jillian-bonusen omtriggas. Förutom Playboy Club med free spins, multiplikatorer och annat smått och gott finns såklart också en vanlig wild-symbol i basspelet. Denna symbol är såklart en silvrig Playboykanin mot svart bakgrund. 

Fördelar med spelet 

  • Snygg och stilren grafik 
  • Flera bonusfunktioner 
  • Möjlighet att låsa upp fler free spins och övriga bonusfunktioner 

Nackdelar med spelet 

  • Går inte att satsa så högt i spelet, max 300 kronor 
  • Man måste trigga många free spins-rundor innan man når den nästa nivån i Playboy Club 

Sammanfattning 

Alla som gillar Playboy kan gilla den här spelutomaten från Microgaming! Men även om Playboy inte är något för dig så kan du njuta av bonusfunktionerna, eftersom spelets grafik är så pass stilren. Även om de högsta nivåerna i spelets Playboy Club, som har free spins och andra roliga bonusfunktioner, tar tid att nå är även första nivån med 10 free spins helt okej. Detta är i nivå med många andra spelautomater. Vill man däremot nå de högre nivåerna får man satsa på att spela en lång spelrunda. Spelet har inte en särskilt hög maxinsats så spelet passar troligen inte om du vill satsa högt, men vill du spela för en vanlig summa pengar och ha kul är Playboy ett spel att överväga.