Press "Enter" to skip to content

Mega Fortune Dreams Slot

Mega Fortune Dreams Slot är uppföljaren till den omåttligt populära Mega Fortune Slot som gjort många casinospelare rikare än innan. Bakom denna magiska slot ligger såklart NetEnt, kungen av spelautomater online. Spelet släpptes under 2014 och har sedan dess blivit en favorit hos många spelare som är ute efter att testa lyckan och se om de kan bli nästa storvinnare. Detta är nämligen en slot med progressiv jackpott, vilket betyder att en del av varje insats som spelare gör i sloten går till en gemensam pott som du sedan kan vinna i slotens lyckohjul. Att denna pott växer sig upp emot 20 miljoner kronor är inte ovanligt. 

Dock bjuder detta exklusiva spel inte bara på en jackpott, utan tre stycken; Rapid, Major och Mega. Självklart är det Mega Jackpot som du bör ha som främsta mål, då denna jackpott mycket väl kan göra dig ekonomiskt oberoende. Även om jackpotten är det som lockar spelare mest, så är Mega Fortune Dreams Slot en mycket välgjord och underhållande slot, även i grundspelet. Här finns både wilds och scatters och maxvinsten i grundspelet är inte dålig den heller – här kan du vinna 1 680 000 mynt. Du kan även vinna upp till 5 000 mynt, om du snurrar fram tillräckligt många wilds. Detta är helt enkelt en slot fylld med vinstchanser, glamour och spänning! 

  • Tre progressiva jackpottar – Rapid, Major och Mega 
  • Maxvinst i grundspelet på 1 680 000 mynt 
  • Innehålller både wilds och scatters 

Tema och slotfunktioner 

Temat i Mega Fortune Dreams Slot är såklart baserat på lyx och glamour, antagligen för att visa dig att denna livsstil kan bli din om du är den som lyckas kamma hem jackpotten. När du spelar hörs lugn, jazzig musik i bakgrunden och på hjulen hittar du symboler i form av allt det som hör till en lyxig livsstil. Här finns diamanter, champagne, dyra klockor, tropiska paradisöar och väskor. Även de klassiska spelkortssymbolerna är utsmyckade med vackra juveler. Man kan helt enkelt säga att temat i denna magiska slot är lyx och överflöd. Grafiken är såklart strålande, vilket den alltid brukar vara när NetEnt ligger bakom, och ljudeffekterna passar bra in i helheten. 

Sloten spelas som vanligt på fem hjul och tre rader, vilket är ett vanlig upplägg för slots online idag. Du spelar med 20 fasta vinstlinjer och det är på dessa du ska lyckas få vinnande kombinationer. Vinstlinjerna går inte att ställa in, dock kan du justera din insats med hjälp av kontrollpanelen under spelplanen. Här kan du välja insatsnivå mellan ett till fyra (vilket är ganska lågt jämfört med andra slots) samt myntvärde mellan 0,01 – 1,00. Som minst kan du satsa 2 kronor per snurr och som mest 800 kronor. Detta är med andra ord ett spel för dig som uppskattar lägre insatser, men som samtidigt vill få en chans att vinna bonusen. 

Bonusfunktioner 

Den progressiva jackpotten är såklart spelets höjdpunkt, men vi börjar med att titta på de traditionella bonussymbolerna i Mega Fortune Dreams Slot. Här finns en wild-symbol i form av två palmer på en strand och denna symbol kan precis som vanlig agera substitut för andra symboler i en vinstkombination. Den kan dock inte ersätta scatters eller bonus-symboler. Får du tre wilds förvandlas de till Sticky Wilds samtidigt som du får ett re-spin. Sloten bjuder även på en scatter i form av en diamant. Tre av denna symbol aktiverar free spins-läget med upp till 20 free spins. Här aktiveras dessutom en multiplikator på x3 till en början, men du kan få så mycket som x10 om du har tur. 

Nu till spelets viktigaste del – den progressiva jackpotten. Som vi nämnde tidigare går en viss del av insatsen för varje spelare som spelar Mega Fortune Dreams Slot till en gemensam pott. Denna pott delas upp i tre jackpottar – Rapid, Major och Mega. För att lyckas vinna jackpotten måste du lyckas snurra fram minst tre bonussymboler. Då kommer du till lyckohjulet som du ska försöka stoppa precis i tid, så att du tar dig ända in till mitten. Det är då Mega Jackpott blir din! Var inte ledsen om du inte lyckas, självklart belönas du med en härlig myntvinst om du inte lyckas träffa pilarna. Som mest kan du vinna en del mynt ändå, vilket inte alls är dumt. 

Fördelar 

  • Tre stora progressiva jackpottar 
  • Wilds och scatters ökar vinstchanserna ytterligare 
  • Fungerar på alla enheter 

Nackdelar 

  • Är du inte ute efter jackpotten finns det mer intressanta slots där ute 

Sammanfattning 

Det finns en anledning till varför Mega Fortune Dreams Slot är en så populär slot idag. Här kan du nämligen vinna inte en, utan tre saftiga jackpottar om du har turen på din sida! För att göra detta måste du först aktivera bonusspelet och ta dig ända in till mitten med hjälp av pilarna. I övrigt finns både wilds, scatters och multiplikatorer i grundspelet som gör det både underhållande och spännande. Även om du inte vinner jackpotten kan vinsterna bli stora. Grafik och ljud är i vanlig ordning av högsta klass, vilket är vanligt när det gäller NetEnt-slots. Är du redo att testa lyckan i Mega Fortune Dreams Slot? Kanske blir du nästa multimiljonär!